“RAW REALITY BYTES FORTÆLLER DIG DEN RÅ VIRKELIGHED FRA KUNDENS EGEN MUND”

sale-icon

En RAW REALITY BYTE er et kvalitativt øjebliksbillede af, hvad der sker når man ringer til 128 potentielle kunder og lytter til deres udsagn, holdninger og barrierer til det, der pitches ind med.

- plus et antal varme kundeemner

En RAW REALITY BYTE giver dig overblik og forståelse for dit markedspotentiale med kundernes egne ord. Ingen gætterier, ren empiri.

Det giver dig både varme kundeleads samtidig med at det øger forståelsen for, hvorfor dine kunder gerne vil og ikke vil købe det, vi pitcher ind.


label

HVORDAN KAN JEG BRUGE RAW REALITY BYTES?


Klassisk sagt, sætter fantasien ikke mange grænser for, hvad man kan få at vide, når man begynder at spørge sine potentielle kunder i et struktureret og enkelt format, som alle parter kan forstå.

RAW REALITY BYTES blev i sin undfangelse udviklet på ønsket om at levere varme kundeemner i hele verden i et skalérbart setup. Men der er selvfølgelig rigtig mange andre muligheder for dens anvendelse.

Få varme leads og forstå hvorfor de vil købe jeres produkter med en RAW Reality Byte

Stress-test din salgs- og marketingkampagner med en RAW Reality Byte

Vurdér markedspotentialer for produkter og virksomheder i hele verden og på alle sprog.

RAW REALITY BYTES egner sig særdeles godt til at sikre kampagners endelige målsætninger. De egner sig også godt til at teste nye markeder og produkter. Så om du blot er en lille opstartvirksomhed eller en større international koncern så får du med RAW REALITY BYTES en skalérbar proces og nogle rå resultater, som du aktivt kan bruge.

label

RAW REALITY BYTES har indtil videre hjulpet OS SELV, salgsafdelinger, marketingafdelinger, produkt og innovationsafdelinger, startup founders, større internationale engros- & produktionsvirksomheder, bestyrelser, reklame- & marketingbureauer, investeringsselskaber & business angels, større som mindre konsulentfirmaer

- kort og godt er vores kunder B2B virksomheder.

RAW REALITY BYTES HJÆLPER DIG MED AT KOMMUNIKERE BEDRE INTERNT SOM EKSTERNT, FORDI DEN AKKUMULEREDE VIDEN BLIVER DELT

circle-icon

HVAD OG HVORDAN?

5 ENKELTE ELEMENTER DEFINERER EN RAW REALITY BYTE:

Element Hvad er det? Hvad skal der ske? Gør det selv Vi gør det sammen Vi gør det for dig
1. RAW PITCH En RAW pitch er hvad vi siger til den potentielle kunde i telefonen.

Med udgangspunkt i hvilken tese du søger at udforske, eller hvilket produkt du ønsker at afsætte, skal der konstrueres en pitch, der danner grundlag for det videre ringearbejde.
En RAW pitch har til formål at afdække den potentielle kundes forhold til hvad vi pitcher ind.

En RAW Pitch består af en række foruddefinerede spørgsmål samt en forklaring til hvad vi leverer og en forklaring til hvordan vi leverer det. Således lærer vi at forstå kundens købsproces.
0,- 3.600,- 8.200,-
2. RAW LEADS Vi hjælper vores kunder med at finde og udvælge de rette potentielle kundeemner, vi skal ringe til. Herefter definerer den potentielle kundebase, for så at udtrække 128 konkrete, vi vil ringe til. 0,- 2.000,- 4.000,-
3. RAW CALLS Der skal ringes ud til de potentielle kunder med en konstrueret RAW PITCH, som har til formål at indsamle information om holdninger og barrierer til det, vi pitcher. Vi bruger altid modne og erfarne telemarketingmedarbejdere i vores ringearbejde til de 128 potentielle kundeleads, som er dygtige til at spørge ind til og skrive ned hvad der er væsentligt. 0,- 6.400,- 12.800,-
4. RAW STATS En simpel og effektiv rapportering, så du kan arbejde videre med de rå resultater Den indsamlede information gennemarbejder vi og leverer retur til kunden i et enkelt rapportformat: Altid inkluderet
5. RAW PRICING En typisk RAW REALITY BYTE koster Kr. 18.400 ekskl. moms, fordi det typisk er os som ringer ud, imens vi sammen, gør forarbejdet. 0,- 12.000,- 25.000,-